„FA Dainava vasaros stovykla 2024“ kviečia vaikus ir paauglius į 5 dienų poilsio, sportavimo ir sveikatinimo užsiėmimų dienos stovyklą, tuos kurie mėgsta aktyvų ir turiningą laisvalaikį.

Vasaros futbolo stovykla kartu su „Futbolo akademija Dainava“ berniukams ir MERGAITĖMS, kurioje jie turės galimybę mokytis arba gerinti savo futbolo įgūdžius, smagiai ir turiningai praleisti laiką, mokytis komandinio darbo, lyderystės bei pagarbos vienas kitam. Stovykloje dalyvaus vaikai iš Lietuvos ir kitų draugiškų šalių. Su vaikais dirbs patyrę FA „Dainava“ treneriai, kurie rūpinsis ne tik fiziniu užimtumu, bet padės vaikams stiprinti savarankiškumo bei grupės bendravimo įgūdžius,  mokys leisti laisvalaikį be išmaniųjų technologijų.

Renkamos trys skirtingo amžiaus grupės: nuo 6 iki 7  metų, nuo 8 iki 11 metų ir nuo 12 iki 13 metų. Kiekvienai grupei, vyks susitikimai su savo srities žinovais, kurie suteiks pilietinio ugdymo, išgyvenamumo, krašto gynybos žinių. Esant palankiam orui, stovyklautojai, kartu su vadovais, vyks maudytis į Dailidės ežerėlį.

Stovyklos dienotvarkė:

  • Atvykimas į stovyklą 9:00 – 10:00 val.;
  • Mankšta, rytinė treniruotė, pagal kiekvieno gebėjimus ir galimybes;
  • Smagūs kūrybiniai užsiėmimai, žaidimai;
  • Pokalbiai apie toleranciją, pagarbą, pralaimėjimo svarbą, vienas kito palaikymą, kiekvieno komandos nario indėlio branginimą ir kt.;
  • Maitinimas 1 kartą per dieną;
  • Laisvalaikio užsiėmimai, maudynės, pokalbiai apie sveikatą, kūno balanso treniruotės, komandiniai žaidimai;
  • Išvykimas 15:30 val.

Pasirūpinkite turiningomis vaikų atostogomis iš anksto. Stovyklos pamainos sparčiai pildosi. Laisvų vietų skaičius ribotas. Susidomėjus registruokitės iki liepos 22d.

Registracija vyksta čia: https://shorturl.at/DsIsI

„FA Dainava vasaros stovyklą 2024“ dalinai finansuoja Alytaus miesto savivaldybė.

Futbolo akademija „Dainava“ informacija