Užauginusi ne vieną futbolininką, 2014 metais įkurta, didžiausia visoje apskrityje, futbolo akademija „Dainava“ šiemet minės savo veiklos dešimtmetį. Rugpjūčio 27 d. 17 val. visų alytiškių lauksime Alytaus miesto stadione kur netruks veiklų ir šventinės nuotaikos.

„Atrodo dar neseniai tik įkūrėme akademiją, o dabar jau minėsime jos veiklos dešimtmetį. Galime pasidžiaugti, kad per šiuos metus išauginome ne vieną žinomą futbolininką, kurie savo rezultatais pasižymi net aukščiausioje A lygoje, o kiek dar futbolo žvaigždžių, mūsų kvalifikuotų ir ambicingų trenerių pagalba, užaugs ateityje. Mums labai svarbu, kad mūsų bendruomenė auga ir galime pasidžiaugti akademijos auklėtinių pasiekimais. Nežadame sustoti ir plečiame savo veiklą, tad visada kviečiame prisijungti prie mūsų didelės šeimos visus, kurie jaučia meilę futbolui. Labai lauksime jūsų šventėje,“- kalbėjo VšĮ Futbolo akademija „Dainava“ vadovė Renata Kantaravičienė.

Pušynais apaugusiame mūsų miesto stadione veiklos užteks visiems: nuo įvairių žaidimų, estafečių ir kitų užduočių, iki smagaus laiko kartu, su visa akademijos bendruomene.

Todėl šventėje norime sutikti tuos, kurie prijaučia futbolui, ir tuos, kuriems futbolas neatsiejama gyvenimo dalis. Lauksime akademijoje užaugusių alytiškių, tų kurie šiuo metu sportuoja arba tik galvoja apie savo futbolo pradžią akademijoje, ir žinoma, jų šeimos narių. Atvykite ir skambiai paminėkime 10-metį kartu!

Jeigu norite šventės dalyvius pradžiuginti savo maisto gaminiais, įsteigti prizus aktyviausiems šventės dalyviams ar tiesiog kitaip prisidėti prie šios šventės, tuomet kviečiame susisiekti el. p. dfkdainava.komunikacija@gmail.com.

Nuotraukos autorius Dominykas Sidaras

VšĮ Futbolo akademija „Dainava“ informacija